• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Vinted maakt artikel verificatie mogelijk om authenticiteit van producten te waarborgen

Vinted maakt artikel verificatie mogelijk om authenticiteit van producten te waarborgen

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Vinted maakt artikel verificatie mogelijk om authenticiteit van producten te waarborgen. Credits: Vinted

Vinted geeft kopers de mogelijkheid een artikel verificatie service aan te vragen, zo meldt Vinted in een persbericht. De online marktplaats wil daarmee het vertrouwen in de authenticiteit van tweedehands merkartikelen vergroten.

De artikel verificatie service is een optionele service die kopers tijdens het afrekenen van het product voor tien euro kunnen aanvragen om de authenticiteit van het geselecteerde merk-item te controleren. De controle wordt uitgevoerd door experts, zo staat in het persbericht. De service is beschikbaar in Frankrijk, Italië, Duitsland, België en Nederland voor geselecteerde merken en voor items in de modecategorieën tassen, schoenen, accessoires, sieraden en horloges boven de 100 euro. De service wordt kenbaar gemaakt door een badge bij de afbeelding van een item.

“We begrijpen dat authenticiteit en vertrouwen van het grootste belang zijn in de wereld van online tweedehands winkelen en we vinden dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we hard gewerkt om onze betrouwbare verificatieservice voor designer items aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Sinds Vinted 15 jaar geleden werd opgericht, is het altijd ons doel geweest om van tweedehandsmode de eerste keuze voor iedereen te maken en we zien deze nieuwe service als een belangrijke stap voorwaarts in onze ambitie om onze community het volste vertrouwen te geven”, aldus Adam Jay, Chief Executive Officer van Vinted, in het persbericht.

Vinted