Verschillende geïnteresseerde partijen hebben zich gemeld voor de overname van failliet Charles Vögele Oostenrijk, zo meldt onze correspondent voor FashionUnited.de. Vier bedrijven hebben zich gemeld bij Norbert Scherbaum, de curator in de zaak.

Vorige week donderdag was de laatste dag dat nog een bod uitgebracht kon worden op het bedrijf. Charles Vögele Oostenrijk telt 102 winkels en er staan 711 banen op het spel. Het bedrijf hoopt een investeerder aan te trekken om te kunnen herstructureren. De verschillende biedingen worden nu bekeken door de curator, maar Scherbaum verwacht dat het bedrijf op een positieve manier voortgezet kan worden.

De namen van de vier geïnteresseerden worden niet bekendgemaakt. Twee partijen hebben openlijk hun interesse in de keten bekendgemaakt, moderetailer Fussl Modestraße en de Tengelmann Group, het moederbedrijf van textieldiscounter Kik. Rond het faillissement van Charles Vögele Oostenrijk werd ook het Nederlandse Victory&Dreams Holding getipt, dat in Duitsland al 200 winkels van de Zwitserse keten heeft aangekocht, nadat het 80 Nederlandse winkels van Charles Vögele had omgebouwd tot de nieuwe formule Miller&Monroe.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN