• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Victoria Beckham lanceert beauty merk

Victoria Beckham lanceert beauty merk

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Victoria Beckham breidt haar imperium verder uit. De Britse modeontwerper heeft de lancering van Victoria Beckham Beauty aangekondigd op Instagram en ook Victoria Beckham Ltd. deelde het in een persverklaring. In het persbericht is te lezen dat de lijn zal bestaan uit 'must have' make-up, huidverzorging, parfums en wellness items.

Victoria Beckham Beauty is gevestigd in New York. De medeoprichter en CEO van het beauty merk is Sarah Creal. Creal en Beckham kennen elkaar van de Victoria Beckham x Estee Lauder capsule collectie samenwerking. Creal was destijds Head of global makeup development and marketing bij Estee Lauder.

Het beauty merk maakt zijn debuut in herfst/winter 2019 en zal te koop zijn via de Victoria Beckham webshop.

Victoria Beckham Beauty wordt 'ondersteund' door Neo Investment Partner. In november 2017 ontving Victoria Beckham een investering van 30 miljoen pond van < a href="https://fashionunited.nl/nieuws/business/investering-voor-modemerk-victoria-beckham/2017112730151" target="_self">Neo Investment Partner.

Ook nog ander nieuws van Victoria Beckham. Peta meldde gisteren dat Victoria Beckham heeft toegezegd te stoppen met het gebruik van exotische dierenhuiden (denk aan de slangenhuid, krokodillen- of hagedissenleer) in haar ontwerpen. De dierenrechtenorganisatie schrijft in haar verklaring dat het modemerk in een statement heeft laten weten: "Victoria Beckham stopt met het gebruik van exotische huiden in alle collecties vanaf herfst/winter 2019. Het Victoria Beckham merk heeft nooit bont gebruikt in kleding of accessoires en heeft vorig jaar bevestigd dat het merk bontvrij blijft," aldus Peta. Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg en Chanel zeiden al eerder toe te stoppen met het gebruik van exotische huiden.

Foto: Victoria Beckham lente/zomer 2019 London Fashion Week presentatie © Catwalkpictures.com

exotische huiden
PETA
Victoria Beckham
Victoria Beckham Beauty
Victoria Beckham Ltd