• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Vente-Exclusive behaalt in België 200 miljoen euro omzet in 2018

Vente-Exclusive behaalt in België 200 miljoen euro omzet in 2018

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vente-Exclusive.com heeft goede zaken gedaan in België het afgelopen jaar. Dit blijkt uit de jaarcijfers van het online flashsalesplatform. België was goed voor 200 miljoen euro aan omzet.

Vente-Exclusive, dat binnenkort door het leven zal gaan als Veepee, behaalde een omzetgroei van 17 procent. “Dankzij ons businessmodel kunnen we Belgen het hele jaar door mooie deals van topmerken aanbieden in diverse categorieën: mode, kids, home & deco, reizen,” aldus country manager België en Luxemburg Tobias Tousseyn.

Het platform kon genieten van 3,6 miljoen leden aan wie meer dan 6 miljoen producten zijn verkocht in het boekjaar 2018. Dit jaar wordt verder ingezet op een doorgedreven samenwerking tussen de verschillende entiteiten van de e-commercegroep [de Vente-Privee Group, het moederbedrijf van het Belgische platform, red.].

Begin dit jaar maakte de Vente-Privee Group bekend dat alle websites van de groep waaronder Vente-Privee en Vente-Exclusive verder zullen gaan als Veepee. Met de naamsverandering wil de groep groei vergemakkelijken.

Veepee
Vente Exclusive
Vente Privee