• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Vastgoedbedrijf Ceusters neemt beheer Docks Bruxsel over

Vastgoedbedrijf Ceusters neemt beheer Docks Bruxsel over

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Docks Bruxsel, beeld via Ceusters

Winkelcentrum Docks Bruxsel wordt nu beheerd door vastgoedbedrijf Ceusters, zo meldt Ceusters in een persbericht. De eigenaar van Docks Bruxsel, NEG, is hiervoor een samenwerking aangegaan met Ceusters. Het vastgoedbedrijf zal minstens de komende drie jaar het management van het winkelcentrum op zich nemen.

"Docks Bruxsel is nu volledig op weg om zich te vestigen,” aldus Axel Ceusters, COO Ceusters, in het persbericht. "Het biedt alles wat een winkelcentrum anno 2022 moet bieden, een aantrekkelijk winkelaanbod, tal van horecagelegenheden, persoonlijke beleving en zelfs kantoorruimte. Het grote overdekte attractiepark Legoland Discovery Centre wordt deze zomer geopend, wat nog meer bezoekers uit het hele land zal trekken. Wij zijn zeer verheugd om met Portus Retail (mede-eigenaar van Docks, red.) samen te werken en geloven dat onze ervaring Docks Bruxsel zal helpen om nog meer te groeien."

Docks Bruxsel staat naar eigen zeggen bekend als een van de meest duurzame winkelcentra in Europa. Het regenwater wordt gefilterd en gebruikt voor sanitaire voorzieningen, om planten water te geven en het winkelcentrum te reinigen. Op het winkelcentrum ligt bovendien 4.500 vierkante meter aan zonnepanelen. Het centrum omvat daarnaast meer dan honderd winkels, een overdekt avonturenpark, 15 restaurants en een evenementenruimte.

ceusters
Docks Bruxsel