Volgens het personeel van de V&D in Rotterdam is de overname van Roland Kahn geklapt. Ze zouden maandagochtend zijn geïnformeerd dat de overname niet is gelukt en dat het voorbij is. Dat meldt het AD.

Het betreffende filiaal is de V&D aan de Hoogstraat, op de kop van de 'Koopgoot' in Rotterdam. Het is niet bekend of het alleen om deze Rotterdamse vestiging gaat of om alle winkels van het warenhuis. De curatoren waren niet beschikbaar voor commentaar.

Het personeel moest maandagochtend naar de vestiging komen, waar ze te horen kregen dat de overname niet gelukt is. “Boven hoorden we dat het niet gelukt is met de overname door Kahn. We hebben nog maar twee dagen werk. Maandag en dinsdag. Daarna hoeven we niet meer te komen,” vertelt een medewerker aan de krant. Twee collega's van de vrouw bevestigen de gang van zaken. “Ik heb hier 47 jaar gewerkt. En morgen is het voorbij,” vult een collega aan. De komende twee dagen moet het personeel een inventarisatie maken van de aanwezige producten in de winkel.

De winkels van V&D zijn maandag en dinsdag gesloten, volgens de curatoren is dat ‘om de winkelvoorraden te invenstariseren’. Volgens Niels Suijker van vakbond FNV is het sluiten van de winkels ‘geen goed teken’.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN