• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Unieke Graduates Collectie 2023: Een internationaal overzicht

Unieke Graduates Collectie 2023: Een internationaal overzicht

PRESS RELEASE
Door FashionUnited PR

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Amanda Zanetti Courtesy of Fashion Institute of Technology (FIT)

Dit jaar lanceerde het toonaangevende B2B-modeplatform FashionUnited de Graduate Collection Campaign 2023, met als doel het werk van opkomende ontwerpers te delen in het innovatieve Lookbook.

Elk jaar organiseren toonaangevende modescholen modeshows om het nieuwste werk van hun afgestudeerden te laten zien. Jonge ontwerpers worden echter geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen wanneer ze de industrie betreden, en tot nu toe ontbrak het aan een speciaal platform om hun werk te delen en zichzelf te presenteren aan de grote en competitieve modewereld.

FashionUnited heeft deze kloof gedicht met het door AI aangedreven Lookbook, een uitgebreide beelddatabase die gebruikers in staat stelt om moeiteloos duizenden afbeeldingen van de nieuwste trends en collecties van over de hele wereld te delen en te zoeken. De Graduate Collection Campaign 2023, getoond op FashionUnited's Lookbook, zet het werk van opkomende ontwerpers onder de aandacht door beeldmateriaal te verzamelen uit de graduate collecties van enkele van de meest erkende modeprogramma’s ter wereld.

Door afbeeldingen van deze veelbelovende collecties in het Lookbook te delen, kunnen studenten direct kennis maken met het uitgebreide netwerk van FashionUnited met modeprofessionals, docenten en recruiters.

Nu het nieuwe schoolseizoen nadert, loopt de campagne van dit jaar voor de eindexamenklas van 2023 ten einde. Met het daverende succes van de eerste Graduate Collection Campaign kunnen modestudenten die hun laatste studiejaren naderen binnenkort hun werk laten zien in het Lookbook voor de afstudeerklas van 2024.

Mis de kans niet om de aankomende collecties van 2024 te delen met een wereldwijd publiek van modeprofessionals. Maak deel uit van de 2024 Graduates Collectie Campagne. Neem contact op met education@fashionunited.com voor meer informatie.

Ontdek de nieuwste afstudeercollecties van 2023 die in het Lookbook zijn gedeeld:

Fashion Education
Fashion graduates
FashionUnited
Kunstmatige Intelligentie
Press Release