• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Tumble ‘n Dry maakt doorstart met oude eigenaar

Tumble ‘n Dry maakt doorstart met oude eigenaar

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Tumble ‘n Dry heeft een doorstart kunnen maken, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het merk wordt voortgezet door het bedrijf Tumble ‘n Dry E-com B.V. dat valt onder de oude eigenaar van het merk, Wijkermeer Investments.

Eind april werden Tumble ‘n Dry Retail B.V. en Tumble ‘n Dry B.V. failliet verklaard. Nadat het nieuws naar buiten is gekomen meldt het merk zelf dat het de strategie veranderd. Het merk zal de winkels sluiten (te weten in Breda, Lelystad, Maastricht, Amstelveen, Amersfoort en Roosendaal) en verder gaan als online merk. “Door deze keuze te maken hoopt het merk duidelijke en bewuste keuzes te kunnen maken die het merk toekomstbestendig maken, ook wanneer er onvoorziene uitdagingen op het pad komen.” Als reden voor de verandering worden de corona-maatregelen genoemd waardoor een groot deel van de inkomsten van het merk zijn weggevallen,” aldus het merk destijds. De outletwinkels van het merk zouden wel geopend blijven. De webshop en de outlets zijn op dit moment weer geopend, zo wordt gemeld in het persbericht.

Doorstart voor Tumble ‘n Dry

“Prioriteit heeft nu het uitleveren van de web orders en het wegwerken van achterstanden die opgelopen zijn in de afgelopen periode. Het team zal de komende weken contact opnemen met de voormalige winkeliers en inkopers betreffende de nabije toekomst,” aldus het bericht.

Het merk zal zich blijven focussen op actieve kinderen van 0 tot 14 jaar, aldus het persbericht. Tumble ‘n Dry heeft klanten in Nederland, België, Scandinavië, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Italië, Griekenland, Zwitserland en Australië. De outlets bevinden zich in Bataviastad Fashion Outlet en Designer Outlet Roosendaal. Het hoofdkantoor zal in Amsterdam gevestigd blijven. Tumble ‘n Dry was eind 2018 goed voor een omzet van 20 miljoen euro en was destijds verkrijgbaar bij meer dan duizend kinderspeciaalzaken.

Beeld: Via Tumble ‘n Dry

Coronavirus
doorstart
Faillissement
Tumble n Dry