• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Tumble ’n Dry gaat als zelfstandige onderneming verder

Tumble ’n Dry gaat als zelfstandige onderneming verder

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na de overname door Wijkermeer Investments, gaat Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ’n Dry voortaan als zelfstandig opererende onderneming verder. Dat maakten Wijkermeer Investments en de verkopende partij, Brand Retail Group, afgelopen vrijdag bekend.

Volgens het akkoord tussen de twee partijen gaat Wijkermeer Investments Tumble ’n Dry, dat in 2007 opgericht werd, ondersteunen in haar nieuwe positie. Rob Zwanenburg, partner bij het in 2015 opgerichte Wijkermeer Investments, zal de dagelijkse leiding over het merk op zich nemen.

“Tumble ’n Dry is een mooi voorbeeld van een onderneming die laat zien dat je ook in een moeizame markt stappen vooruit kan zetten. Zo heeft Tumble haar omzet de afgelopen vier jaar weten te verdubbelen, is de collectie verbreed en zien we online en internationaal interessante ontwikkelingen,” zegt Zwanenburg, die een achtergrond heeft in mode, in een persverklaring.

Tumble ’n Dry heeft 10 eigen winkels, een webshop en is verkrijgbaar in meer dan 1000 kinderkledingspeciaalzaken in Nederland, België, Scandinavië, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Italië, Griekenland, Zwitserland en Australië. Het merk is goed voor een omzet van 20 miljoen euro per jaar.

Brand Retail Group
Tumble n Dry
wijkermeer investments