• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Tom Ford artikelen verwijderd na belediging Melania Trump

Tom Ford artikelen verwijderd na belediging Melania Trump

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Ontwerpers die Melania Trump niet willen kleden: wees gewaarschuwd. Beledigen aan het adres van de splinternieuwe Frist Lady van de Verenigde Staten gaan niet ongestraft. Dat heeft Tom Ford aan den lijve ondervonden.

Producten van de ontwerper zijn uit de schappen van het Wynn Hotel in Las Vegas verwijderd nadat de ontwerper in november tijdens een uitzending van The View had gezegd dat zijn kleding ’te duur’ was voor mevrouw Trump. “Ze is niet bepaald mijn imago,” deelde hij mee.

Dat kon de Donald Trump niet over zijn kant laten gaan. Volgens hem was Steve Wynn, de steenrijke eigenaar van het Wynn Hotel en een politieke supporter van de aankomende president, zo woedend over de opmerkingen dat hij ‘alle kleding van de ontwerper uit zijn hotel in Las Vegas heeft gegooid’.

Deze onthulling van Trump, die op dinsdag tijdens een uitzending van ‘Fox & Friends’ plaatsvond, klopt echter niet helemaal. Zo zou de ready-to-wear collectie van Tom Ford slechts in het exclusieve winkelcentrum The Crystals verkrijgbaar zijn, terwijl het Wynn Hotel alleen de zonnebrillen en cosmetica van het merk voert. Het hotel heeft inmiddels bevestigd dat de producten uit de schappen zijn verwijderd.

Trump zei in het interview ook dat zijn vrouw Tom Ford nooit gevraagd had haar te kleden. ‘Heeft Tom Ford nooit gevraagd, mag Tom Ford niet, geen fan van zijn ontwerpen,” zei Trump kort en bondig.

De boodschap moge duidelijk zijn: Don’t mess with the Donald!

Donald Trump
Tom Ford