• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Teder behaalt streefbedrag crowdfunding

Teder behaalt streefbedrag crowdfunding

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Teder FW24 campagne. Credits: Teder

Teder kan haar groei doorzetten. Het modemerk weet het streefbedrag van haar crowdfunding binnen te halen, zo is af te leiden van de crowdfundingpagina van CrowdAboutNow. Teder heeft ruim 52.000 euro opgehaald.

Het geld wordt ingezet om Teder te professionaliseren, zo vertelde Tosca Soraya Otten, oprichter van het modemerk, eerder aan FashionUnited. Otten wil van haar collectie een volmaakte garderobe maken. Zo bevat de collectie bijvoorbeeld nog geen jassen. “Ik wil van mijn collectie een volmaakte garderobe maken waar vrouwen echt genoeg aan hebben, zodat we geen onnodige kleding kopen.”

De crowdfunding diende tevens als hulpmiddel om een vrouwen-community te creëren en om retailpartners aan te spreken. Otten hoopt vrouwen met elkaar in contact te kunnen brengen en nieuwe vrouwen te ontmoeten. Ze wil er zelf voor vrouwen zijn en dat vrouwen steun bij elkaar vinden, de relatie tussen vrouwen en kleding boosten en het zelfbeeld van de drager verbeteren; Teder is zacht voor het lichaam en voor de vrouw.

Crowdfunding
Teder