Ted Baker sluit licentieovereenkomst voor horlogelijn

Ted Baker Plc is een licentieovereenkomst aangegaan met de Amerikaanse horlogeproducent Timex Group, schrijft Drapers. Het bedrijf gaat een horlogelijn ontwikkelen voor het Britse modelabel.

De nieuwe samenwerking is gericht op het uitbreiden van Ted Baker’s horlogeaanbod. De lijn is vanaf volgend jaar zomer zowel in het assortiment van Ted Baker als in Timex Group’s wereldwijde distributienetwerk verkrijgbaar. Timex produceert ook uurwerken voor retailers als Guess en Salvatore Ferragamo.

Ray Kelvin, oprichter en directeur van Ted Baker, stelt dat de licentiedeal “versnelde groei in het horlogesegment van het merk stimuleert”, aldus Drapers. Volgens Kelvin is de beslissing tevens in lijn met de strategie om het label verder te ontwikkelen “als een internationaal lifestylemerk”.

Ted Baker rapporteerde afgelopen week een vertraagde omzetgroei in het eerste halfjaar van het huidige boekjaar. Het Britse bedrijf noteerde een omzet van 306 miljoen pond (345 miljoen euro), wat neerkomt op een groei van 3,5 procent.

Beeld: Ted Baker Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN