• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Slippely overgenomen door CB Company

Slippely overgenomen door CB Company

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Slippely, het bedrijf dat zich specialiseert in basic T-shirts, heeft een nieuwe eigenaar: CB Company. De overnamegesprekken hebben in de afgelopen maanden plaatsgevonden en zijn inmiddels afgerond. De nieuwe eigenaar zal vanaf 1 augustus de collectie vanuit zijn eigen distributiecentrum gaan leveren. Dat heeft Slippely bekend gemaakt.

In het voorjaar benaderde Sippely CB Company al voor een mogelijke overname. “Bibian (Smeets, vorige eigenaar, red.) zocht iemand die het concept snapt en er met ambitie mee door wil gaan. Namens CB Company zet ik nu het concept voort,” laat de nieuwe eigenaar Harry van Zuthem weten. “We gaan de klanten nu persoonlijk bezoeken en service verlenen nu de showroom in het WTC dicht is. Ook de BtoB webshop wordt geoptimaliseerd.”

Slippely is opgericht in 1970 en produceert basis shirts in verschillende hoogwaardige kwaliteiten, basismodellen en kleuren. Sinds 2008 werkt het bedrijf samen met de organisatie Made-by om de items duurzaam te produceren. In maart 2015 is de eigen winkel van het merk gesloten, maar het merk is naar eigen zeggen door heel Nederland te koop.

Slippely