• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Rozenboom: meerdere overnamepartijen gemeld voor Miss Etam

Rozenboom: meerdere overnamepartijen gemeld voor Miss Etam

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het rommelt al enige tijd bij Miss Etam. Allereerst ging het moederbedrijf FNG failliet, maar ook na de overname door NXT Fashion bleef het onrustig. NXT Fashion valt onder ondernemer Martijn Rozenboom en die meldt tegen Retailnews dat er diverse partijen zijn die zich hebben gemeld voor een mogelijk overname.

Toch is volgens Rozenboom een doorverkoop niet aan de orde de komende tijd, zo vertelt hij tegen het mediaplatform. Eerder vandaag meldde de ondernemingsraad dat het afzag van een rechtszaak. De raad wilde namelijk naar de rechter stappen om te zorgen dat het zeggenschap zou krijgen binnen het bedrijf. Rozenboom heeft nu besloten de raad te erkennen met terugwerkende kracht tot de datum dat hij de keten overnam. Dit gebeurde begin september.

Of Miss Etam weer wordt doorverkocht moet dus nog blijken. Het zal niet de eerste keer zijn. NXT Fashion verkocht namelijk na nog geen drie weken al Claudia Sträter en Expresso door aan de Van Uffelen Groep.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

eng
Martijn Rozenboom
Miss Etam
NXT Fashion