G-III Apparel Group heeft woensdag de Q3 resultaten bekendgemaakt. De Q3 nettowinst van het bedrijf is toegenomen. De omzet nam toe met 5 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De nettowinst van G-III Apparel Group voor het derde kwartaal bedraagt 95 miljoen, tegen 94 miljoen een jaar eerder. De omzet steeg naar 1,128 miljoen.

G-III Apparel Group, Ltd., Ltd. (NASDAQ: GIII) werd in 1956 opgericht door Aron Goldfarb, die naar de Verenigde Staten emigreerde en zijn eigen bovenkledingbedrijf vestigde in het hart van het Garment District in New York. Tegenwoordig is G-III Apparel het meest bekend om zijn merkenportfolio met licenties voor Guess, Donna Karen, Tommy Hilfiger en Calvin Klein, waarvoor het bedrijf collecties ontwerpt en produceert.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van G-III Apparel Group, klik hier.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN