Moederbedrijf van Calvin Klein en Tommy Hilfiger, PVH Corporation, behaalde in het derde kwartaal een omzet van 2,4 miljard dollar (2 miljard euro). Dit blijkt uit het verslag van de kwartaalcijfers.

Het afgelopen kwartaal zag het bedrijf de omzet toenemen met 5 procent, een iets hogere groei dan oorspronkelijk verwacht was. Daarom heeft het bedrijf nu de verwachting voor het gehele boekjaar bijgesteld naar een omzetgroei van 7 procent.

“We zijn zeer tevreden met de sterke resultaten van het derde kwartaal die onze verwachtingen te boven gingen ondanks meerdere natuurrampen die een negatief effect hadden op onze zaken in Noord-Amerika,” aldus CEO van PVH Corp Emanuel Chirico. “ We geloven dat de ongelofelijke kracht achter Calvin Klein en Tommy Hilfiger marktaandeel zal blijven winnen en het voor ons mogelijk maakt om gebruik te maken van de significante groeimogelijkheden van de merken.”

Calvin Klein bracht dit kwartaal 943 miljoen dollar (745 miljoen euro) aan omzet op voor PVH Corporation. Het merk zag de verkoop stijgen met 6 procent, waar vooral de Europese groothandelsactiviteiten bijdroeg aan een 20 procent toename van de internationale omzet. Tommy Hilfiger behaalde een omzet van 1 miljard dollar (843 miljoen euro) dankzij een groei van 10 procent. De ‘Heritage Brands’ van PVH zagen echter een afname van 7 procent naar een omzet van 396 miljoen dollar (333 miljoen euro).

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN