PVH Corp, moederbedrijf van onder andere Calvin Klein en Tommy Hilfiger, koopt ondergoedmerk True & Co. Het concern is tot een overeenkomst gekomen meldt WWD.

CEO van PVH, Emanuel Chirico: “Deze aankoop versterkt de aanwezigheid van PVH Corp in de snel groeiende online markt en voorziet ons van een platform waar we innovatie, data-gedreven beslissingen en de snelheid van de service naar onze klanten kunnen versterken.”

True & Co werd in 2012 opgericht en staat vooral bekend vanwege de hulp bij het vinden van de juiste pasvorm voor bh’s en andere producten. Michelle Lam, CEO: “ In PVH hebben we een strategische partner gevonden die ons kan helpen om zoveel mogelijk klanten te bereiken als mogelijk. We zien er naar uit om deel uit te maken van PVH’s portfoilio en te helpen met de groei van andere merken onder het bedrijf.”

PVH Corp heeft al een aandeel in het ondergoed-segment vanwege merken zoals Calvin Klein, Warner’s en Olga. De eerstgenoemde vormt voor PVH Corp de grootste inkomstenbron op dit gebied.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN