• Home
  • Nieuws
  • Business
  • PR-bureau MaisonPR overgenomen door N11 Group

PR-bureau MaisonPR overgenomen door N11 Group

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

MaisonPR overgenomen door N11 Group. Credits: N11 Group

Amsterdams PR-bureau Maison PR is overgenomen. Het bureau behoort nu tot het portfolio van N11 Group. De groep richt zich op PR, content en marketing voor lokale en wereldwijde merken, aldus het persbericht.

MaisonPR is in 2011 opgericht door Melanie van Wijk en Linda Botter. Het bureau heeft tien medewerkers. Het heeft als klanten onder andere Triumph, Mexx en Lynk & Co.

De overname betekent voor het bureau ‘een nieuwe groei-impuls’, maar ook ‘een professionaliseringsslag en extra knowhow op het gebied van nieuwe media’. “We zijn blij en trots dat we met MaisonPR aansluiting hebben gevonden bij Erik en de N11 Group,” aldus Van Wijk en Botter in het persbericht. “We zien met deze geïntegreerde samenwerking voor onze klanten en ons team een enorme meerwaarde. We kunnen gebruik maken van onder meer de professionele organisatie en backoffice van de groep, inclusief contentproductie en de ontwikkeling van platforms. Hierdoor kunnen wij onze PR-expertise breder inzetten en tegelijkertijd de focus houden op waar we goed in zijn. In de wereld van beauty, fashion en lifestyle PR blijft MaisonPR natuurlijk het aanspreekpunt. Juist dankzij de krachtenbundeling met de bureaus binnen N11 Group kan MaisonPR nieuwe (eigen) concepten uitrollen die tot voor kort op de plank bleven liggen.”

Met de overname bestaat N11 Group nu uit MaisonPR. Buro11, B.made en YIMB. “‘De overname is voor ons en voor MaisonPR een geweldige stap, zowel operationeel als strategisch,” aldus eigenaar van N11 Group Erik Hardick, in het persbericht. “Met de extra PR-expertise die we als groep in huis halen, gaan we klanten van onze bureaus gerichter ondersteunen met onder meer PR-strategie, conceptmatige evenementen en het activeren van influencers. Anderzijds kan het team van MaisonPR een grotere serviceportfolio aanbieden aan de merken die ze nu bedienen. Met Buro N11, B.made, YIMB en nu MaisonPR hebben we een groep bureaus die elkaar heel goed aanvullen als het gaat om expertise, ervaring en klanten.”

Overname