P.J. Salvage verkocht aan Delta Galil

Het Amerikaanse Loomworks Apparel Inc. heeft het merk P.J. Salvage, bekend van damespyjama's en loungewear, verkocht aan Delta Galil Industries Inc. voor een onbekend bedrag. De acquisitie is eind juli rondgebreid. Delta Galil staat genoteerd aan de Tel Aviv Stock Exchange en heeft een jaaromzet van ruim 1 miljard dollar. Merken als Schiesser, Karen Neuburger, LittleMissMatched en Nearly Nude, die deel uit maken van het bedrijf. P.J. Salvage, worden onderdeel van de Delta Galil USA dochterdivisie.

Peter Burke, die P.J. Salvage 18 jaar geleden kocht van oprichter Mickey Sills, blijft aan als directeur. Burke: "Er verandert niets. We gaan gewoon verder met waar we mee bezig zijn." Delta Galil biedt wel mogelijkheden voor internationale groei en uitbreidingen in nieuwe productcategorieën. Het bedrijf heeft kantoren en productiefaciliteiten wereldwijd. P.J. Salvage wil gaan starten met ondergoed voor kinderen en mannen.

Sinds kort brengt P.J. Salvage ook dameslingerie op de markt. De eerste collectie was te zien tijdens Mode City in Parijs begin juli en zal begin volgend jaar in de winkels hangen. De lijn is bedoeld voor vrouwen in de leeftijd van 20 to 45 en omvat soft-cup beha's, bandeau's, strings, hipsters, hemdjes, shorts en kimono's. Winkelverkoopprijzen lopen van 15 tot 65 euro. In maart 2016 volgt een lijn met bruidslingerie.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN