Chinese etailer JD.com, Inc. heeft in het eerste kwartaal opnieuw positieve resultaten geboekt, zo blijkt uit de gerapporteerde cijfers. In de eerste drie maanden van het financiële jaar zag het bedrijf de omzet met 33,1 procent stijgen tot 100,1 miljard Chinese yuan (circa 13,2 miljard euro).

“Onze core e-commerce zaken leverden erg goede resultaten in het eerste kwartaal nu consumenten steeds meer ons model van gemak en betrouwbare retail vinden,” aldus Richard Liu, voorzitter en CEO van JD.com in het rapport. “Onze ‘retail als een service’ strategie wint ook momentum nu merken, partners en bedrijven uit gevarieerde industrieën steeds vaker aankloppen bij JD vanwege de niet-geëvenaarde technologische infrastructuur om hun bedrijven naar het volgende niveau te tillen. We zullen ons blijven focussen op het opbouwen van onze technologische vaardigheden om de klantenervaring te vergroten en de kracht van onze infrastructuur te verbeteren.” Netto inkomen kwam bij het bedrijf neer op 1,5 miljard Chinese yuan (circa 201 miljoen euro).

Voor het tweede kwartaal verwacht JD.com een netto omzet tussen 120 en 124 miljard Chinese yuan (15,8 en 16,4 miljard euro) dankzij een groei tussen de 29 en 33 procent.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN