• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Omzet krimpt met 31.8 procent meldt TJX Companies

Omzet krimpt met 31.8 procent meldt TJX Companies

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het bedrijf maakte woensdag bekend dat de omzet voor het Q2 is gekrompen. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 31.8 procent afgenomen.

De omzet van het bedrijf over het Q2 bedraagt 6,668 miljoen dollar, tegen 9,782 miljoen dollar een jaar eerder. Het concern rapporteert een verlies van 214 miljoen dollar voor Q2. De winstmarge van het bedrijf nam af naar -3 procent, vergeleken met 8 procent vorig jaar.

TJX Companies (NYSE: TJX) is een Amerikaans detailhandelsbedrijf in kleding en huishoudelijke artikelen. Het bedrijf is voortgekomen uit de Zayre discountketen, opgericht in 1956, die in 1976 haar eerste vestiging van T.J.Maxx opende. In 1988 verkocht Zayre de merknaam aan concurrent Ames en T.J.Maxx werd omgedoopt tot The TJX Companies. In combinatie met Marshalls, dat deel uitmaakt van dezelfde groep, exploiteert T.J. Maxx meer dan 1.000 winkels in het hele land,

Sinds 2020, heeft TJX Companies meer dan 286,000 werknemers, werkende in meer dan 4,500 winkels.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van TJX Companies, klik hier.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

TJX Companies