• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Omzet daalt met 36.1 procent meldt G-III Apparel Group

Omzet daalt met 36.1 procent meldt G-III Apparel Group

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het bedrijf maakte donderdag bekend dat de omzet voor het Q1 is afgenomen. De omzet daalde met 36.1 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De netto omzet van het bedrijf over het Q1 bedraagt 405 miljoen dollar, vergeleken met 634 miljoen dollar een jaar eerder. Het verlies bedroeg 40 miljoen dollar. Vergeleken met 2 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf gekrompen naar -10 procent.

G-III Apparel Group, Ltd., Ltd. (NASDAQ: GIII) werd in 1956 opgericht door Aron Goldfarb, die naar de Verenigde Staten emigreerde en zijn eigen bovenkleding bedrijf vestigde in het hart van het Garment District in New York. Tegenwoordig is G-III Apparel het meest bekend om zijn merkenportfolio met licenties voor Guess, Donna Karen, Tommy Hilfiger en Calvin Klein, waarvoor het bedrijf collecties ontwerpt en produceert.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van G-III Apparel Group, klik hier.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

G-III Apparel Group