• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Omzet daalde met 71.3 procent meldt Gildan Activewear

Omzet daalde met 71.3 procent meldt Gildan Activewear

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Gildan Activewear heeft donderdag de Q2 resultaten bekendgemaakt. De Q2 netto winst van het bedrijf is gekrompen. De omzet nam af met 71.3 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Het verlies van het bedrijf over het Q2 bedraagt 250 miljoen dollar. De omzet kromp naar 230 miljoen dollar. Vergeleken met 12 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf gedaald naar -109 procent.

Gildan Activewear (TSE: GIL) is een producent en verkoper van merkkleding, met inbegrip van ongedecoreerde sportkleding, zoals t-shirts, sport hemden en fleeces, waar vervolgens door derden ontwerpen en logo's op worden gedrukt. De onderneming levert ook branded- en private label sportkleding, vrijetijdskleding en sokken aan detailhandelsbedrijven in de VS en werd in 1984 opgericht

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van Gildan Activewear, klik hier.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Gildan Activewear