• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Omoda genomineerd voor Logistieke Webshop van het Jaar 2019

Omoda genomineerd voor Logistieke Webshop van het Jaar 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Omoda is genomineerd voor Logistieke Webshop van het Jaar 2019 en neemt het op tegen Greetz.nl en Your Surprise. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Fulfilment & Logistics programma op E-commerce Live! dat 26 juni plaatsvindt in de Beurs van Berlage.

De logistieke webshops worden beoordeeld door de jury op de punten: duurzaamheid, klantgerichtheid, innovatie, ketenregie en presentatie. Alle webshops die een fysiek product aanbieden op hun website mogen meedoen, ook B2B webshops, zo is te lezen op de website van E-commerce Live!

Omoda was in 2016 winnaar van de titel Logistieke Webshop van het Jaar. Toen nam het bedrijf het op tegen MyMicro Group en Nespresso. Vente-Exclusive (nu Veepee) was Logistieke Webshop van het Jaar 2014.

In 1961 opende Omoda zijn eerste schoenenwinkel. In 2007 werd de eerste online shop gelanceerd. Later volgde ook andere online shops zoals Omoda.de en Omoda.fr. De keten verkoopt niet alleen schoenen maar ook tassen en accessoires. In november 2018 telde Omoda zo’n twintig fysieke winkels in Nederland, een in België. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Zeeuwse stad Zierikzee.

Meer informatie over Omoda als werkgever? Klik hier voor de vacatures.

Geschreven door Kenza Benjekra

E-commerce live
Logistieke webshop van het jaar
Omodo