• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Olympische Spelen Parijs 2024: Een kijkje in het Adihouse van Adidas

Olympische Spelen Parijs 2024: Een kijkje in het Adihouse van Adidas

Door Florence Julienne

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

AdiHouse Adidas Credits: Florence Julienne

Voor merken bieden de Olympische Spelen van Parijs 2024 een unieke kans om hun internationale zichtbaarheid te vergroten. Een opvallend voorbeeld is AdiHouse, een exclusieve ruimte gehuurd door Adidas, die tot 11 augustus 2024 – de laatste dag van de Spelen – beschikbaar is.

Adidas, een sponsor van het evenement, heeft een privéplek gecreëerd met een prachtig uitzicht over de daken van Parijs.

AdiHouse Adidas Credits: Florence Julienne

In AdiHouse komen verschillende mensen samen: teamleden, influencers, media, geselecteerde kopers en vooral atleten. Op dinsdag 30 juli 2024 verwelkomde het AdiHouse onder anderen Shirine Boukli, die als eerste Franse judoka een bronzen medaille won, en de Amerikaanse sprinter Noah Lyles. Ze keken live naar de wedstrijden op enorme schermen, genoten van mango-tiramisu bij het uitgebreide buffet en konden zelfs een make-upbeurt krijgen.

AdiHouse Adidas Credits: Florence Julienne
AdiHouse Adidas Credits: Florence Julienne

Hoewel AdiHouse geen commerciële verkoopcampagnes omvat, biedt het een kans om nieuwe modellen te presenteren. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Dunamis-monturen van Adidas Sport Eyewear.

Montuur 'Dunamis', Adidas Sport Eyewear Credits: Adidas

Deze brillen, ontwikkeld in samenwerking met de brillenfabrikant Marcolin, beschikken over exclusieve thermogevormde glazen met oleofobe en hydrofobe behandelingen. Deze behandelingen maken de glazen vet- en waterafstotend, stofdicht, krasbestendig en verminderen schittering terwijl ze de kleurperceptie verbeteren.

Om de brillen te ervaren, kunnen bezoekers gebruikmaken van een 360° virtual reality-headset. Twee virtuele landschappen – één voor trekking en één voor bergsporten – staan ter beschikking. Bezoekers kunnen de kleur van het glas kiezen en hun favoriete model uitproberen. Hierdoor veranderen besneeuwde hellingen direct van kleur, variërend van blauw en oranje tot geel en groen – een verfrissende ervaring, vooral bij 30 graden in Parijs.

Dunamis Adidas sportbrillen - een virtuele ervaring met Lisa Credits: Florence Julienne
Lees ook:

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op FashionUnited.FR. Vertaling en bewerking door Susan Zijp.

Adidas
Frankrijk
Marcolin
Olympische Spelen
Parijs