• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Nieuwe naam en webshop voor Lingerie Fragile

Nieuwe naam en webshop voor Lingerie Fragile

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het twaalfjarige bestaan van het Belgische luxe lingeriemerk Lingerie Fragile wordt gevierd met een nieuwe naam. Voortaan gaat het label verder als ‘Fraai’. Daarnaast is ook de website vernieuwd, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

”In de afgelopen twaalf jaar hebben we een verandering gezien op het vlak van onderkleding. Lingerie mag mooi zijn en worden gezien, en het hoeft niet langer verstopt te worden,” zegt Elisabeth Staelens, die het lingerielabel in 2004 oprichtte als kleine boetiek in het Oost-Vlaamse Destelbergen.

De afgelopen jaren heeft Fraai een grote groei doorgemaakt en hoewel persoonlijk contact en advies voorop staat bij het label, is de website onlangs vernieuwd met een webshop om ook klanten buiten Oost-Vlaanderen te kunnen bedienen.

Fraai beschikt momenteel over vijf fysieke winkels in België, in Gent, Destelbergen, Lochristi, Lokeren en De Pinte. Naast luxe lingerie van binnenlandse en buitenlandse labels als Marie Jo, Twin Set en Chantelle, verkoopt Fraai ook badmode van merken als Luli Fama en PrimaDonna Swimwear en herenondergoed van Hugo Boss, Mc Alson en Manned.

Beeld: Fraai website

fraai
lingerie fragile