• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Nieuwe eigenaar voor Nederlandse Men at Work-winkels

Nieuwe eigenaar voor Nederlandse Men at Work-winkels

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De Nederlandse tak van Men at Work heeft een nieuwe eigenaar: Victory&Dreams Holding. “Het is de bedoeling van de nieuwe eigenaar om met zoveel mogelijk vestigingen verder te gaan en de werkgelegenheid van zoveel mogelijk werknemers te behouden,” aldus het persbericht.

Voorafgaand aan het faillissement had Men at Work B.V. in Nederland 27 winkels. Hiervan zijn er op dit moment nog 19 in bedrijf en tien blijven op dit moment sowieso open. “Hoeveel winkels er uiteindelijk openblijven hangt onder andere af van de onderhandelingen met de verhuurders van de winkelpanden en leveranciers. De webwinkel gaat in de loop van oktober weer live.

“Met de nieuwe eigenaar is een overeenkomst gesloten voor alle voorraden, inventaris, intellectueel eigendom en alle lopende contracten,” aldus curator Evert Baart in het persbericht. Halverwege juli meldde de curator van het Belgische faillissement dat er een principeakkoord getekend is met een kandidaat-overnemer. De naam van de partij werd niet bekend gemaakt.

Victory&Dreams Holding is het moederbedrijf van Miller&Monroe dat in Nederland en Duitsland is gevestigd in voormalige Charles Vögele-winkels. In Nederland nam het bedrijf ook Witteveen Mode over dat nu opgenomen is in het assortiment van Miller&Monroe. Op termijn zullen ook de eigen merken van Men at Work als Airfield, OTR en 8MM in de Miller&Monroe-winkels verkocht gaan worden in shop-in-shops.

Beeld: Men at Work Facebook

Men At Work
Miller & Monroe
Victory & Dreams
Victory & Dreams Holding
Witteveen Mode