• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Nieuw modeagentschap Fishbone gelanceerd in de Benelux

Nieuw modeagentschap Fishbone gelanceerd in de Benelux

Door Caroline Brakel

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nick Laurent heeft in Antwerpen een nieuw modeagentschap gelanceerd, Fishbone genaamd. Fishbone gaat het internationaal gerenommeerde jeanslabel Denham The Jeanmaker vertegenwoordigen in België en Luxemburg en wordt agent van het nieuwe merk van de No Excess Groep, Qubz, in de Belux.

Tijdens het eerste seizoen, dat start op 3 augustus, zal Studio Fishbone zijn intrek nemen in een pop-up showroom van 80 vierkante meter in het voormalige huis van Jacob Jordaan. Salesmanager van Qubz Arno Jansen is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “Studio Fishbone heeft een verfrissende blik op de markt. De visie van Nick qua communicatie, automatisering en samenwerking met zowel de retailers als ons past bij de toekomst.”

Nick Laurent werkte eerder voor Y54, de toenmalige Belgische agent voor het Nederlandse Just Brands, moederbedrijf van PME Legend, Vanguard en Cast Iron. Na vijf jaar stapte hij over naar de Groep Alain Broekaert waar hij de sales deed voor Denham The Jeanmaker en McGregor. Met zijn nieuwe bedrijf Fishbone hoopt Laurent naast Denham The Jeanmaker en Qubz in de toekomst ook andere complementaire nationale en internationale merken naar de Belux markt te brengen.

consulting agentuur
Detailhandel
Fishbone
modeagentschap
Retail