Net-a-Porter koopt My-Wardrobe.com

De laatste koopjes - met 70 procent korting - werden deze week verkocht aan consumenten. Premium retailer My-Wardrobe.com stopt. Het bedrijf heeft de domeinnaam verkocht aan online modegigant Net-a-Porter.

De webshop My-Wardrobe.com is momenteel niet meer actief. Op de homepage prijkt de tekst: 'Het spijt ons u te informeren dat My-Wardrobe niet langer actief is. Wij danken onze trouwe klanten en zijn blij u te laten kennis maken met de Net-a-Porter Group - de bestemming voor luxe mode en stijl online.' Of Net-a-Porter My-Wardrobe.com in de toekomst nieuw leven wil inblazen is niet bekend gemaakt.

Consumenten die iets hebben besteld bij My-Wardrobe.com hoeven niet bang te zijn: hun pakketjes zullen gewoon geleverd worden. Ook is het nog mogelijk artikelen te retourneren. De fysieke winkel, in Londen, blijft tot het einde van volgende maand open.

Net-a-Porter koopt My-Wardrobe.com

Domeinnaam My-Wardrobe.com in handen van Net-a-Porter

My-Wardrobe.com is opgericht door Andrew en Sarah Curran in 2006. Het bedrijf gold als een van de snelst groeiende e-commerce ondernemingen van Groot-Brittannië. Het echtpaar scheidde in 2011 en beide oprichters verlieten het bedrijf. Andrew keerde terug, maar verliet My-Wardrobe toch weer in maart dit jaar.

De webshop verkeert al langer in een financieel moeilijke situatie. Vorig jaar werd het bedrijf daarom verkocht aan Groth Capital Acquisitions.

Toch bleef My-Wardrobe kwakkelen. Onlangs meldden bronnen aan Retail Gazette dat de eigenaren op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. De orders voor de voorjaarscollecties van 2015 werden geannuleerd. De online winkel bleef de prijzen van de luxe artikelen steeds verder verlagen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN