• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Negen overnamekandidaten voor E5 Mode waaronder eigenaar

Negen overnamekandidaten voor E5 Mode waaronder eigenaar

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Negen overnamekandidaten hebben zich gemeld voor modeketen E5 Mode, zo meldt De Tijd. Onder een van die kandidaten zit de huidige eigenaar Frédéric Helderweirt.

Tegen De Tijd meldt een van de drie mandatarissen, Jozef Dauwe, dat alle overnamekandidaten winkelbedrijven zijn. Namen onthult hij echter niet. Nieuwsplatform Business AM meldt echter dat modeketens JBC en Zeb onder de kandidaten zitten. Alle negen kandidaten hebben nog tot 4 januari om alle documenten in te zien en een bod uit te brengen.

Helderweirt, de huidige eigenaar van E5 Mode sinds eind vorig jaar, gaf eerder nog aan geen rol meer te spelen na de doorstart. Nu onthult hij toch een overnamekandidaat te zijn omdat hij alle opties open wil houden. “Ik weet nog niet of ik daadwerkelijk een bod zal uitbrengen,” aldus de eigenaar tegen De Tijd.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

E5 Mode