• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modemerk Victoria Beckham ziet verlies met 24 procent toenemen

Modemerk Victoria Beckham ziet verlies met 24 procent toenemen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Victoria Beckham Ltd, het modemerk van de gelijknamige Britse beroemdheid, heeft het afgelopen financiële jaar afgerond met een omzetgroei van 17 procent. Het merk behaalde een omzet van 42,5 miljoen pond (47,2 miljoen euro) gedurende het boekjaar, zo meldt Sky News op basis van documenten. Onderaan de streep bleek het echter minder rooskleurig, het verlies nam toe met 24 procent naar 10,2 miljoen pond (11,3 miljoen euro).

Het luxe label dankt de gestegen omzet aan een grotere verkoop zowel online als in de fysieke winkels en zag voornamelijk een toename in de accessoires en eyewear categorie, aldus Sky. “Ondanks moeilijke handel omstandigheden is geïnvesteerd in de toekomstige groei en het bouwen van een leiderschapsteam. De aandeelhouders zijn toegewijd aan het verminderen van het verlies en het merk verwacht op ‘medium termijn’ break even te draaien, zo meldt Sky op basis van het rapport.

Victoria Beckham viert dit jaar het tienjarig jubileum van het merk. Het bedrijf stelde afgelopen juni een nieuwe CEO aan, Paolo Riva, die het bedrijf moet helpen met de verdere expansie.

VICTORIA BECKHAM
Victoria Beckham Ltd
Scroll down to read more