• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Marie Méro opent twee concept stores met nieuw winkelconcept

Marie Méro opent twee concept stores met nieuw winkelconcept

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Belgische modelabel Marie Méro opent dit jaar drie nieuwe winkels Credits: Marie Méro

Belgische modelabel Marie Méro kondigt twee nieuwe concept stores aan: een in Waasland Shopping en een in het centrum van Brugge. De winkels zullen, net zoals de pas geopende winkel in Kortrijk, voorzien zijn van een nieuw winkelconcept. Dit meldt Marie Méro in een persbericht. Klanten krijgen “inspiratie, expertise en professioneel advies van fashionadviseurs," aldus CEO Steven Van der Elst.

"Onze eigen verkooppunten zijn vandaag de dag nog belangrijker dan pakweg vijf jaar geleden, aldus CEO Ruben van der Elst. Volgens de ondernemer willen klanten "meegenomen worden in de wereld van Marie Méro." Hij vult aan: "Daarom implementeerden we vorig jaar de Find My Fit-software in onze webshop. Een tool waarmee we klanten ook online het beste advies kunnen geven."

Marie Méro opende 2 februari haar tiende winkel in Kortrijk. De concept store in Waasland Shopping opent 28 maart en de winkel in Brugge in het najaar. Het Belgisch modelabel zal dan in totaal twaalf winkels hebben.

Laura Calleeuw, interieurontwerper van de nieuwe winkels, deelt "De kracht van een succesvol interieurconcept ligt in het versterken van de beleving tijdens het shoppen. De rode draad in het ontwerp is eenvoud, waarbij de natuurlijke flow, doordachte vormgeving en zachte, warme materialen de sleutel tot succes zijn." De interieurontwerper vult aan: "Collecties komen zo nog beter tot hun recht en het simplisme creëert een ruimtelijk gevoel dat deze winkel in Kortrijk tot een echte parel maakt."

Zo ziet de nieuwe concept store van Marie Méro in Kortrijk eruit:

Credits: Marie Méro
Credits: Marie Méro
Credits: Marie Méro
Credits: Marie Méro
Credits: Marie Méro
Credits: Marie Méro
Marie Méro