• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Mannenmodemerk KHRKTR stopt activiteiten

Mannenmodemerk KHRKTR stopt activiteiten

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het Nederlandse mannenmodemerk KHRKTR heeft een jaar na de oprichting aangekondigd ‘de activiteiten niet voort te zetten’. Dit maken de oprichters en eigenaren Melvin Spaargaren en Stefan Compeer bekend in een persbericht. De herfst/wintercollectie 2018 is de laatste collectie die wordt uitgeleverd.

Deze beslissing namen de eigenaren volgens het persbericht ‘ondanks een positieve groei in de eerste drie seizoenen’. “Echter werd niet voldaan aan de doelstellingen, ondanks positieve feedback vanuit de markt”, aldus Spaargaren en Compeer in het persbericht.

Conform de bevestiging zullen de oprichters de herfst/wintercollectie 2018 uitleveren aan hun klanten in Nederland, België en Duitsland. De verkoop van de nieuwe lente/zomer 2019-collectie zal niet verder plaatsvinden. Volgens het persbericht zullen 'de afwikkelingen met klanten, partners en fabrikanten uiterst correct worden afgerond'.

Compeer en Spaargaren lanceerden het ‘casual tailored mannenmodemerk’ KHRKTR tijdens de zomereditie van de Modefabriek vorig jaar. Het merk richtte zich op de werkende man en leverde een mix tussen formele en casual items in de midden- en middenhoge prijsklasse.

Lees het volledige interview met KHRKTR: “Het aanbod was nog niet te vinden bij een merk”

Beeld: KHRKTR

KHRKTR
Melvin Spaargaren
Stefan Compeer