• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Luxe retailer Stylebop overgenomen door zusterbedrijf Peek & Cloppenburg

Luxe retailer Stylebop overgenomen door zusterbedrijf Peek & Cloppenburg

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Stylebop heeft een nieuwe eigenaar. Fashion ID, een zusterbedrijf van Peek & Cloppenburg KG Düsseldorf heeft het insolvente bedrijf overgenomen, zo meldt FashionUnited DE op basis van een statement.

Stylebop werd in augustus insolvent verklaard. De activiteiten van Stylebop worden weer hervat onder de nieuwe eigenaar. Het merk zal weer starten in Duitsland en de volgende stap is Oostenrijk en Zwitserland. Stylebop heeft eerder al een grote klantenbasis opgebouwd in Zuidoost Azië.

Fashion ID exploiteert onder andere de online retailkanalen van Fashion ID, Anson’s en Peek & Cloppenburg. “Met de verschillende Fashion ID webshops, hebben we al de noodzakelijke structuren en processen om Stylebop zo snel mogelijk weer online te krijgen en met succes het platform voort te zetten,” aldus Nicolay Merkt, managing director van Fashion ID GmbH & Co. KG, in het statement in handen van FashionUnited DE. “Het is ons doel om ons te positioneren in het luxe segment en om nieuwe klantgroepen te bereiken.”

FASHION ID
Peek & Cloppenburg KG Düsseldorf
Stylebop