KSwiss Global Brands heeft One-Distribution, een fabrikant van kleding en schoeisel geïnspireerd op de skate-industrie, overgenomen. KSwiss verwierf het in Californië gevestigde bedrijf van een groep aandeelhouders, onder wie de oprichters van One-Distribution, Angel Cabada en Scott Bailey, die voorlopig bij het bedrijf blijven om de overgang soepel te laten verlopen. Over de prijs is niets bekend.

"We zitten op het juiste spoor om een van de grootste multibrand-bedrijven ter wereld te worden,” zegt Larry Remington, CEO van KSwiss Global Brands in een persbericht. One-Distribution is het moederbedrijf van sneakermerk Supra en KR3W, een kledingmerk dat voortkomt uit de skatecultuur. Dat zijn merken die volgens Remington passen bij het portfolio van KSwiss. “Authenticiteit, krachtige brand awareness, een bewezen track record van productinnovatie en de mogelijkheid om op de lange termijn wereldwijd te groeien. We zijn dan ook blij dat we onze krachten kunnen bundelen met het team van One-Distribution om de basis te leggen voor een mooie toekomst."

KSwiss Global Brands heeft door de overname zes wereldwijd gedistribueerde merken: KSwiss, Palladium, PLDM, OTZ Shoes, Supra en KR3W.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN