• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Kapitaalinjectie: Belgisch kledingverhuurplaform Dressr haalt 250.000 euro op

Kapitaalinjectie: Belgisch kledingverhuurplaform Dressr haalt 250.000 euro op

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De website van Dressr te zien op een telefoon. Credits: Dressr

Belgisch kledingverhuurplatform Dressr heeft groeifinanciering ter waarde van 250.000 euro opgehaald, zo meldt het platform in een persbericht. Met de financiering wil het bedrijf het model voor kledingverhuur via abonnementen of voor eenmalige gelegenheden uitbreiden.

De investering in het platform wordt gedaan door onder andere Trividend Provincie Antwerpen, Hefboom, Oya Seed en Patricia Laureys. Deze partijen zullen niet alleen financiële middelen bijdragen, maar zullen ze Dressr ook steunen met de bedrijfsvoering.

"Ik ben heel blij dat ik deze financiering voor Dressr heb kunnen veiligstellen,” aldus oprichter Caroline Baeten, in het persbericht. “Het was een uitdagend traject, maar uiteindelijk heb ik stuk voor stuk partners gevonden die mijn visie delen. We verhuren kleren, wat vaak lokaal blijft, dus het is heel bijzonder dat we dankzij onze processen en platform naar een nieuw niveau kunnen doorgroeien. Het is ook hoopvol om te zien dat er in ecologische modellen wordt geïnvesteerd. Samen met onze partners geloven we sterk in een mindset shift bij consumenten en merken als we het aanbod aantrekkelijk genoeg maken.”

Dressr
kledingverhuur