• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Jo.mode vindt nieuwe eigenaren in twee trouwe klanten

Jo.mode vindt nieuwe eigenaren in twee trouwe klanten

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Twee shoppende vrouwen. Credits: Pexels

Moderetailer Jo.mode in Lochristi heeft twee nieuwe eigenaren gevonden in twee trouwe klanten, zo schrijft Made-In. De dames- en herenmodewinkel aan de Antwersesteenweg krijgt na tien jaar nieuwe leiders nu Julie Van Waes en Véronique Duponselle onverwachts afscheid nemen.

De zaak wordt overgenomen door Ann Booy en Liesbeth Vernaeve, die een hart voor de zaak kregen door er te shoppen. “Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en Van Waes en Duponselle gevraagd of ze eens iets anders wilden doen”, aldus Booy tegen Made-In. “Vernaeve en ik gaan eerst koesteren wat Jo.mode is en geleidelijk aan onze eigen accenten leggen. Het personeel is mee met het verhaal en wij kunnen ons heel gemakkelijk inleven in kleren.”

Hoeveel geld de nieuwe eigenaren voor de overname betaalden, wordt niet genoemd maar beide partijen spreken van een “succesvolle prijs”. Booy en Vernaeve zijn geen onbekenden in de ondernemerswereld. Zo was Vernaece consultant en liet Booy twee jaar geleden een Italiaans restaurant, Trattoria Della Mamma, in Gent over.

Jo.mode
Overname