Madewell, een van de merken van de J. Crew Group, gaat de beurs op. De groep kondigt in een persbericht aan dat het zich heeft geregistreerd voor het verkopen van aandelen. Dit doet het bedrijf met het moederbedrijf van Madewell, Chinos Holdings Inc.

Chinos Holdings Inc zal de naam dan ook veranderen naar Madewell Group Inc wanneer de beursgang wordt goedgekeurd. Met het geld dat wordt opgehaald met de beursgang wil Chinos schulden afbetalen en het gebruiken voor ‘algemene bedrijfszaken’, aldus het bericht. Hoeveel het bedrijf precies wil ophalen met de verkoop van aandelen, wordt niet genoemd.

Madewell is een premium merk voor mannen en vrouwen. Het merk zag de afgelopen jaren een flinke omzetgroei, met meest recent een omzetgroei van 15 procent in het tweede kwartaal van het huidige financiële jaar van de J. Crew Group. De omzet bij flagship merk J. Crew bleef echter afnemen en kreeg in het derde kwartaal een daling van 7 procent voor de kiezen. Eerder gaf de groep al aan een beursgang van Madewell te overwegen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN