Jomo Fashion is van handen gewisseld. Het modebedrijf uit Enschede is overgenomen door het investeringsbedrijf HVEG Investments BV, handelend onder HVEG Fashion Group. Jomo Fashion zal als een zelfstandig bedrijf onder de nieuwe eigenaar blijven opereren en uitbouwen, dat maakt overnamebemiddelaar Marktlink bekend middels een persbericht.

HVEG Fashion Group is de eigenaar van Fashion Linq, Wink Accessoires, Wink Optics en Belt Fashion Eindhoven. De groep wil met de overname ‘haar groeitstrategie voortzetten en wil zij haar klanten in binnen- en buitenland nog breder kunnen bedienen’, aldus het bericht. HVEG benadrukt dat zowel Jomo als Fashion Linq na de overname kunnen profiteren van elkaars kennis en ervaring om nog sterkere Europese spelers te worden.

Jomo Fashion heeft een jaarlijkse omzet van 30 miljoen euro en is een specialist op het gebied van private labels. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf private label collecties voor Europese grootwinkelbedrijven en modeketens. Jomo Fashion is volgens het bericht marktleider op het gebied van baby- en kindercollecties, maar produceert ook dames en herencollecties.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN