• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Handtassenmerk MAE start met wholesale: vanaf 11 maart bij Veritas verkrijgbaar

Handtassenmerk MAE start met wholesale: vanaf 11 maart bij Veritas verkrijgbaar

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Business

Beeld: MAE. Verkregen via PR bureau MMBSY.

Het Belgische handtassenmerk MAE is vanaf 11 maart verkrijgbaar bij de Belgische retailer Veritas. Dat heeft laatstgenoemde bekendgemaakt middels een persbericht.

"MAE werd twee jaar geleden opgericht in Antwerpen," vertelt een woordvoerder desgevraagd aan FashionUnited. "De tassen worden ontworpen samen met de styling afdeling van Veritas, die mee aan de ontwerptafel zat."

De MAE collectie bestaat uit vier stijlen, twaalf modellen en een range van kleuren, zo meldt de woordvoerder. Zo is er een nylon cross over tas, een hobo model, schoudertassen met crocostructuur en een bijpassende portemonnee. Andere accessoires zijn sjaals en een paraplu met logoprint. Verkoopprijzen variëren van 12,99 tot 49,99 euro.

MAE zal te koop zijn bij alle Veritas winkels en via de webshop. De Belgische retailketen, die zo'n 130 jaar geleden werd opgericht, heeft vestigingen in in Belgïe en Luxemburg. In 2019, toen Veritas werd overgenomen door de Antwerpse investeringsmaatchappij CIM Capital, had het bedrijf meer dan 120 filialen en zo'n 750 werknemers in dienst.

Beeld: MAE. Verkregen via PR bureau MMBSY.
Beeld: MAE. Verkregen via PR bureau MMBSY.
Beeld: MAE. Verkregen via PR bureau MMBSY.
MAE
Veritas
Scroll down to read more