• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Gant AB Stockholm neemt Gant Duitsland in eigen beheer

Gant AB Stockholm neemt Gant Duitsland in eigen beheer

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Vanaf 1 januari 2018 worden Duetz Fashion GmbH en Duetz Einzelhandels GmbH overgebracht naar Gant AB, gevestigd in Stockholm. Dat heeft Gant bekendgemaakt middels een persbericht. Tegelijkertijd wordt Gant D.A.CH gelanceerd.

Met de overname komt de Duitse tak weer in eigen beheer. Volgens Patrick Nilsson, CEO van Gant, was de verwerving van de Duitse tak van Gant 'essentieel om het merk naar het volgende niveau te brengen'. “We hebben ook besloten om de Duitse markt met de Oostenrijkse en de Zwitserse te verenigen. Zo ontstaat Gant D.A.CH.. Een strategische keuze, waarmee we een stevig fundament kunnen leggen voor het merk Gant. Het is een grote stap om onze doelstelling te behalen. We streven ernaar om in 2020 het grootste lifestyle-merk ter wereld te zijn.”

Onder Gant AB vallen onder meer de Amerikaanse, Nederlandse en Britse markt. Gant is opgericht in 1949 in Amerika, maar groot geworden in Europa. Het merk, met 750 winkels en 4.000 verkooppunten, is wereldwijd actief in zeker zeventig markten.

Beeld: Gant Facebook

Gant