G-III Apparel buigt verlies om in winst in Q1

Met een omzetgroei van 16 procent en een netto verlies dat is omgezet in een positief netto inkomen, heeft G-III Apparel Group, Ltd. een goed eerste kwartaal gehad. Het bedrijf rapporteert een omzet van 612 miljoen dollar (520 miljoen euro).

G-III Apparel is het moederbedrijf van onder andere Donna Karan, DKNY, Vilebrequin en heeft licenties van Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s, Dockers en Karl Lagerfeld Paris. Voorzitter en CEO van de groep, Morris Goldfarb is tevreden over de sterke resultaten van het eerste kwartaal, aldus de topman in het rapport. “Sterke merken, kwalitatieve producten, gediversifieerde distributie en geweldige uitvoering blijft onze winnende formule. We zijn verheugd om het momentum door te zien zetten en hebben een toegenomen vertrouwen in onze verwachtingen voor de rest van het financiële jaar.”

Het netto inkomen kwam neer op 9,8 miljoen dollar (8,3 miljoen euro) in het eerste kwartaal, een jaar eerder leed het bedrijf nog een verlies van 10,3 miljoen dollar (8,7 miljoen euro).

Vanwege de goede resultaten, heeft het bedrijf de verwachting voor het gehele financiële jaar nu naar boven bijgesteld. De groep verwacht nu een netto omzet van ongeveer 2,97 miljard dollar (2,5 miljard euro). Het netto inkomen moet uitkomen tussen de 112 en 117 miljoen dollar (95 en 99 miljoen euro).

Beeld: G-III Apparel Group, Ltd. website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN