• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Frasers Group gaat samenwerking aan met THG en neemt Coggles over

Frasers Group gaat samenwerking aan met THG en neemt Coggles over

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het voormalige vlaggenschip van House of Fraser in Oxford Street. Credits: House of Fraser

De Britse Frasers Group slaat de handen ineen met THG Ingenuity, het moederbedrijf van onder andere sportmerk MyProtein. De twee bedrijven tekenen een meerjarige overeenkomst die “de retailactiviteiten van beide zal verbeteren”, zo schrijft Frasers Group in een persbericht. Het Britse mode- en retailbedrijf neemt ook THG’s portfolio van luxemerken over.

Voor de samenwerking geldt dat het klantenkrediet en loyaliteitsvoorstel van Frasers Plus in het Ingenuity-platform van THG worden geïntegreerd. Frasers Group zal profiteren van de koeriersdiensten van THG om de Australische fulfilment- en logistieke activiteiten te verbeteren. Dit dient als ondersteuning voor de internationale expansie van de Britse groep.

Frasers Group neemt ook het portfolio van luxemerken over van THG. Onderdeel van dat portfolio is de Britse moderetailer Coggles. De Britse groep doet dit om zijn premium- en luxeportfolio te versterken, zo staat in het persbericht. Welke som Frasers Group voor het portfolio betaalde, wordt niet genoemd.

Coggles
Frasers Group
THG