• Home
  • Nieuws
  • Business
  • FNG plant overname modeketen Concept Fashion

FNG plant overname modeketen Concept Fashion

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Modegroep FNG wil zijn portefeuille opnieuw uitbreiden met de overname van de Belgische modeketen Concept Fashion. Dat maakte het bedrijf bekend. Met de overname volgt FNG zijn dubbele strategie om zowel aanwezig te zijn buiten stadskernen als sterker in te zetten op herenmode.

FNG, moederbedrijf van merken als Claudia Sträter, Brantano en Promiss, hoopt met de geplande overname Concept Fashion uit te kunnen rollen als een ‘volwaardige omnichannel speler in België’. “Om Concept Fashion verder uit te bouwen, kan FNG de nodige structurele en financiële omkadering bieden,” meldt het bedrijf in een persbericht.

Concept Fashion is een multibrand moderetailer voor zowel dames, heren als kinderen. De keten verkoopt producten van merken als Replay, Superdry, Hilfiger Denim en Guess en beschikt over vijftien winkels op buitenstedelijke locaties in Oost- en West-Vlaanderen. Daarnaast heeft Concept Fashion een eigen webshop.

Onlangs nam FNG ook de Belgische online speler Suitcase over, eveneens in lijn met het doel naast dames- en kinderkleding meer in te zetten op herenmode.

Beeld: Concept Fashion Store

Concept Fashion
FNG