• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Fashion Education Network lanceert speciale sites voor onderwijsnieuws

Fashion Education Network lanceert speciale sites voor onderwijsnieuws

PRESS RELEASE
Door FashionUnited PR

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Afbeelding: Emma Rahmani from baseimage

Het Fashion Education Network is een plek waar scholen en docenten van verschillende bekende modescholen het meest relevante en actuele nieuws en kennis kunnen delen. Het platform heeft als doel om de industrie vooruit te helpen door opkomende talenten te voorzien van de connecties en middelen die ze nodig hebben om een mooie toekomst in de mode op te bouwen. Om de toegang tot lokaal specifiek nieuws over de meest recente ontwikkelingen in het modeonderwijs verder te vergemakkelijken, lanceerde FashionUnited onlangs lokale pagina's voor landspecifiek nieuws over het modeonderwijs in Europa. De Special Education Pages stellen liefhebbers van de mode-industrie in staat om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode-educatie dat relevant is voor hun eigen land en wordt aangeboden in hun eigen taal.

FashionUnited's speciale onderwijspagina's dienen als een uitgebreide hub voor alle zaken met betrekking tot modeonderwijs in elk land. Dit omvat: afgestudeerde modeshows, de nieuwste modeprogramma's, lopende zomercursussen en modeontwerpwedstrijden, die een brug slaan tussen het onderwijs en de industrie. Ze verzamelen informatie over de laatste ontwikkelingen in de mode en de academische vooruitgang van de sector, waardoor docenten en professionals nieuwe kennis kunnen opdoen en op de hoogte blijven van trends in de leeromgeving voor mode.

De landspecifieke pagina's bevatten ook waardevolle bronnen zoals de Fashion School and Course Directory, die een gedetailleerd overzicht geeft van toonaangevende mode-instellingen en -programma's, evenals een wereldwijde Stage Directory, met een samenhangende catalogus van carrièremogelijkheden op verschillende locaties. Bovendien zijn de pagina's gemakkelijk toegankelijk via de lokale FashionUnited website in het menu aan de zijkant. Door het aanbieden van deze functies, biedt de Special Education Page lezers toegang tot nieuwsartikelen in hun lokale taal en nuttige functies met betrekking tot mode-educatie.

Als wereldwijd toonaangevend B2B netwerk biedt FashionUnited waardevolle content en inzichten over de mode-industrie. Het platform brengt maandelijks meer dan een miljoen modeprofessionals en -liefhebbers met elkaar in contact, biedt het meest recente modenieuws en ondersteunt lezers bij het uitbreiden van hun kennis en het gemakkelijk navigeren door de meest recente gebeurtenissen in de mode.

Bezoek je lokale pagina over speciaal onderwijs en ontdek een scala aan educatieve informatie, bronnen en inspirerende content.

Fashion Education
Press Release
Workinfashion