• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Eigenaren ‘The Ivory Club’ nemen Antwerpse bruidszaak ‘Le Chapeau’ over

Eigenaren ‘The Ivory Club’ nemen Antwerpse bruidszaak ‘Le Chapeau’ over

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Antwerpse bruidszaak ‘Le Chapeau’ wordt overgenomen door Laura Valkiers en Stéphanie Bosten, het duo achter bruidsboetiek ‘The Ivory Club’. De bruidszaak krijgt een rebranding en ook de winkel zal een nieuw interieur krijgen, zo melden de ondernemers in een persbericht.

“Le Chapeau is een begrip in Antwerpen en omstreken. Moeders en grootouders van bruiden kennen de zaak. Voor ons is de overname een unieke kans om op grote schaal bruiden aan te spreken met een ruim, hedendaags aanbod van bruidsmode. We kijken er al erg naar uit samen met ons dynamisch team de zaak te heropenen.” De opening staat gepland voor 16 augustus.

Vorig jaar startte Valkiers en Bosten hun eigen bruidsboetiek ‘The Ivory Club’ aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Hier richten ze zich op een niche publiek door middel van specifieke designer merken. Het duo kwam toevallig in contact met de eigenaren van Le Chapeau en snel daarna is de bal gaan rollen voor de overname. Bij Le Chapeau 2.0 zal ‘een mix van creatieve, trendy merken tegen een correcte prijs’ te vinden zijn. Daarnaast is er ook een sterke focus op accessoires voor de bruid zoals schoenen, juwelen en sluiers.

Beeld: The Ivory Club

Bridalwear
Bruidsmode
le chapeau
the ivory club