• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ‘Doorstartplan outletketen Cameleon afgekeurd’

‘Doorstartplan outletketen Cameleon afgekeurd’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het voorstel om Cameleon over te nemen en door te starten is door de curatoren afgekeurd, zo meldt L’Echo. Outletketen Cameleon is onderdeel van Famous Clothes dat begin november een faillissement aanvroeg.

Het overnamebod was afkomstig van voormalige werknemers van de keten. Een doorstart zou gerealiseerd worden onder leiding van voormalige managing director Pascale Switten en twee andere ondernemers, Thibaut Dehem en Alexis Malherbe. In het plan was er ook plek voor een participatie van personeel. Het doorstartplan zou 100 banen redden.

Het bod kwam neer op 500.000 euro, maar werd afgekeurd door de curatoren omdat het bedrijf inclusief bestaande voorraad al op 1,2 miljoen euro wordt geschat. De curatoren hebben geadviseerd het bod te verhogen, maar ondertussen wordt de liquidatie van Cameleon al voorbereid, aldus L’Echo.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Cameleon
Famous Clothes