• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Deze moderetailers zijn genomineerd voor ‘Winkelconcept van het jaar’

Deze moderetailers zijn genomineerd voor ‘Winkelconcept van het jaar’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Brancheorganisatie Comeos heeft de genomineerde voor de Mercuriusprijs 2017, ook bekend als ‘Winkelconcept van het jaar’, bekend gemaakt. Onder de verschillende genomineerden bevinden zich vier moderetailers.

Een van de genomineerden is Atelier Veritas, dat door Comeos wordt omgeschreven als de voldoening van het maken en het plezier van het delen’. Atelier Veritas is een concept van modemerk Veritas met een shop-in-shop en een website waar creatievelingen worden uitgenodigd tips uit te wisselen op het gebied van naaien en breien. Tweede genomineerde is warenhuis Hema. De winkelketen is op de nominatielijst terecht gekomen vanwege het vernieuwde winkelconcept. Derde genomineerde is Sublime Shop, kleding en schoenenretailer gevestigd in Hannut. Comeos bestempeld de shop als een ‘unieke conceptstore met intelligente robots’. De vierde moderetailer die genomineerd is voor ‘Winkelconcept van het jaar’ is schoenenketen Brantano die voor het ‘gloednieuwe winkelconcept waarin zowel jong en oud hun gading vindt’ in de lijst is opgenomen.

De in totaal 11 genomineerden zullen op 25 oktober te horen krijgen wie een jaar lang de titel ‘Winkelconcept van het jaar’ zal dragen.

Comeos
winkelconcept van het jaar