• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Denham sluit joint venture met Look Incorporated Japan

Denham sluit joint venture met Look Incorporated Japan

Door Anne Buis

bezig met laden...

Business

Denham Group BV heeft een joint venture gesloten met Look Incorporated Japan. De samenwerking betekent voor Denham een uitbreiding van het platform in Japan en ‘levert middelen voor een aanzienlijke groei van het momentum in de regio’. Dat heeft het Amsterdamse denimmerk bekendgemaakt.

“Look Incorporated Japan en Denham the Jeanmaker delen een grote synergie en diepe passie voor de detailhandel. Look Incorporated heeft een bewezen staat de uitbreiding van de aanwezigheid van andere premium Europese merken voor meer dan 15 jaar,” laten beide partijen weten in een persbericht.

"We zijn erg trots op deze samenwerking en zijn blij dat Look Incorporated de beste partner is om in Japan te helpen bij het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen. Japan blijft een van de belangrijkste aandachtspunten en internationale markt en we zijn enthousiast over de toekomst,” zegt oprichter en CEO Jason Denham.

“Look Incorporated zal een sterke samenwerking hebben met Denham Group B.V. Ik ben ervan overtuigd dat Denham een groot succes zal brengen in de toekomst, doordat we het beste product hebben dankzij het creatieve ontwerp van Denham Group BV in combinatie met de expertise van de brand operation en het commerciele netwerk in Japan van Look Incorporated,” vult president en representative director van Look Incorporated Kazuhiro Tada aan.

Denham Japan opent in maart twee nieuwe winkels in Yokohama en Nagoya. Onder de joint venture hoopt Denham het aantal winkels tot 2020 uit te breiden naar 50.

In 2009 betreed Denham the Jeanmaker voor het eerst de Japanse markt. De eerste winkel werd geopend in Daikanyama, Tokyo. Onder leiding van Hiroaki Negishi, CEO van Denham Japan, is het winkelbestand in Japan uitgegroeid tot 23 winkels. Wereldwijd heeft Denham winkels in 24 landen in internationale modesteden als Amsterdam, Düsseldorf en Tokio.

Beeld: Facebook Denham the Jeanmaker

DENHAM
Denham the Jeanmaker
look incorporated
Scroll down to read more