• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Dé complete gids voor toonaangevende B2B-modemerken

Dé complete gids voor toonaangevende B2B-modemerken

PRESS RELEASE
Door FashionUnited PR

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Thirdman van Pexels

De mode-branche groeit voortdurend en dagelijks komen er nieuwe merken bij in diverse sectoren, van puur digitaal tot duurzaam en van limited edition tot fast fashion brands. Deze modemerken brengen nieuwe stijlen en verhalen, waardoor er voor inkopers en consumenten altijd iets te kiezen is.

Ten einde de beste B2B-merken op één plek te verzamelen, heeft FashionUnited de International B2B Fashion Brands Directory geïntroduceerd en daarin meer dan 4.000 merken verenigd. De directory is openbaar en bedoeld voor inkopers om nieuwe merken en de laatste modetrends te ontdekken. De gids is georganiseerd op basis van segmenten en biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, zoals sportkleding, accessoires, tassen, duurzame merken en dames- of herenkleding. Elk B2B-merk heeft een eigen pagina waar de merkidentiteit en geschiedenis wordt gepresenteerd en ook de missie, producten en contactgegevens van het bedrijf. Deze complete directory van groothandelsmerken biedt modeprofessionals een transparant up-to-date overzicht om tijdens het drukke inkoopseizoen concurrerend te kunnen zijn en blijven.

De B2B Fashion Brands Directory groeit dagelijks en telt inmiddels meer dan 100.000 gebruikers. De directory dient als centrale bron voor modeprofessionals om op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest relevante B2B-modemerken en is duidelijk en gebruiksvriendelijk. FashionUnited biedt al meer dan 25 jaar handige tools voor modeprofessionals om hun dagelijks werk en de modebranche efficiënter te maken. FashionUnited brengt maandelijks meer dan een miljoen modeprofessionals met elkaar in contact.

Bekijk hier de International B2B Fashion Brands Directory.

B2B
FashionUnited
Press Release